5 years of blogging

Wooh, mijn blog is vandaag alweer vijf jaar oud! Ik begon mijn blog tijdens mijn eerste studie Communicatie aan Hogeschool Leiden. In eerste instantie was dit blog bedoeld om vrienden en familie op de hoogte te houden als ik aan het reizen was, maar het is natuurlijk veel leuker om mijn ervaringen te delen met iedereen die geïnteresseerd is. En aangezien ik niet het hele jaar door tijd (en helaas ook geld) heb om de wereld te ontdekken en om hierover mijn blog vol te schrijven, schrijf ik ook over andere onderwerpen die mij aanspreken. Onderwerpen waar ik mee te maken heb gehad tijdens mijn eerste studie, huidige studie, stages of in mijn vrije tijd waar iedereen iets aan kan hebben!

Ik vind het leuk om te zien dat na al die jaren toch aardig wat mensen mijn blog volgen en geregeld bezoeken. Helaas heb ik door mijn studie niet heel veel tijd om vaak over verschillende onderwerpen te schrijven, maar ik beloof dat ik er niet helemaal mee zal stoppen en dat ik ook dit jaar weer leuke/interessante blogposts zal publiceren!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s