Thesis Time!

Mijn laatste fase van de master Communicatiewetenschap aan de Graduate School of Communication (UvA) is ingegaan: ik ga beginnen aan mijn Master Thesis! Het onderzoek dat ik ga doen gaat over webcare vanuit organisaties. Hierbij ga ik allereerst kijken welke webcare-strategieën door verschillende Nederlandse organisaties worden gebruikt en wil ik daarna kijken wat de invloed is van deze strategieën op de houding van consumenten en stakeholders. Ik heb er erg veel zin in en hoop dat ik over vijf maanden kan terugkijken op een geslaagd onderzoek!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s