Lion Rock Sigiriya

on

Vandaag hebben we de rots van Sigiriya beklommen. Deze rots staat ook wel bekend als de leeuwenrots. De tocht duurde ongeveer 2 uur, maar eenmaal bovenaan werden we beloond met een prachtig uitzicht over de jungle en ruïnes. Het was het meer dan waard!

Processed with MOLDIV

Wanneer je geen zin hebt om $30 per persoon te betalen en als je minder toeristen om je heen wilt dan is de Pidurangala rots een goede optie. Deze rots is gelegen naast de Leeuwenrots en de tocht duurt ongeveer een uur. Het is een stevige klim naar boven, vooral omdat er geen trappen zijn aangelegd wat wel het geval is bij de andere rots. Het uitzicht vanaf deze berg over de Lion Rock is echt geweldig!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s