Next trip: Sri Lanka

Over precies een maand ga ik backpacken op Sri Lanka! Groene theeplantages en uitgestrekte zandstranden met wuivende palmbonen. Kleurrijke markten met geurige kruiden, rijkversierde tempels en tuktuks die door smalle straatjes scheuren. Regenwouden, heuvels en nationale parken met wilde dieren.

Als ik de Lonely Planet lees kan ik niet wachten op dat alles – en waarschijnlijk nog veel meer – wat Sri Lanka te bieden heeft. Sri Lanka staat bekend om de diverse landschappen, vriendelijke bevolking, eeuwenoude cultuur en kruidige gerechten. Sri Lanka is nog niet heel toeristisch, wat de reis eigenlijk nog unieker gaat maken!

We gaan een rondreis maken voor drie weken waar we zullen beginnen in de hoofdstad Colombo. Hierna gaan we meer landinwaarts waar we de populaire treinroute van Kandy naar Ella gaan nemen die langs diverse theeplantages en regenwouden rijdt. Daarnaast gaan we met een jeep door een nationaal park rijden en gaan we daar kamperen in een tent. Om de vakantie goed af te sluiten eindigen we aan de zuidkust waar prachtige stranden te vinden zijn. Kortom, geen slecht vooruitzicht zou ik zeggen!

Heb je zelf nog tips over backpacken op Sri Lanka of welke plekken we écht moeten zien, laat het me weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s