Celebrating 4 years

Precies vier jaar geleden ben ik met dit blog begonnen. Ik studeerde op dat moment Communicatie aan Hogeschool Leiden en begon met deze blog om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden wanneer ik op vakantie was. Daarnaast schreef ik elke maand over onderwerpen waar ik tijdens mijn studententijd mee te maken had. Nu, vier jaar later, merk ik dat het steeds lastiger wordt om deze blog bij te houden.

Tijd inplannen om blogposts te schrijven is vaak lastig naast de Master Corporate Communication die ik volg aan de Universiteit van Amsterdam, vooral omdat ik nogal perfectionistisch ben waardoor ik veel tijd besteed aan het nadenken over onderwerpen en het schrijven van blogposts.

Maar, ook dit jaar staan veel leuke en interessante dingen op de planning waar ik op mijn blog over kan schrijven!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s