Klaar!

Afgelopen vijf maanden was ik bezig met mijn afstudeerscriptie voor de bachelor Communicatiewetenschap aan de UvA. Dit is de laatste stap die ik moet afronden voordat ik m’n diploma heb.

Tijdens dit afstudeeronderzoek heb ik gekeken naar de manier waarop multinational Shell rondom olielekkages in Nigeria in nieuwsmedia naar voren kwam. Hierbij heb ik specifiek de verschillen tussen populaire kranten en kwaliteitskranten onderzocht. Zo heb ik bijvoorbeeld gekeken of de verantwoordelijkheid van dit milieu-issue toegekend is aan multinational Shell, de Nigeriaanse overheid of aan een externe actor zoals sabotage aan oliepijpleidingen.

Over twee weken hoor ik of ik mijn scriptie heb gehaald en daarbij mijn Bachelor of Science diploma heb. Maar voor nu: nog even duimen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s