Living the island life

Even een tijdje niets kunnen plaatsen, omdat in El Nido de WiFi niet goed werkte en deze ook niet de gehele dag beschikbaar was. Dus hierbij de blogpost die volledig in het teken staat van onze week op het eiland Palawan.

De week begon in Sabang waar we in het prachtige Daluyon Beach and Mountain Resort verbleven. Dit resort schijnt het lekkerste eten van Palawan te hebben en daar konden wij alleen maar mee instemmen! Het was echt heerlijk en de borden waren prachtig opgemaakt. Vanaf het strand bij het resort was het 10 minuten lopen naar de haven vanwaar de boten richting de Underground Water River vertrokken. Deze ondergrondse rivier behoort tot een van de zeven natuurlijke wereldwonderen. We hadden geluk met het weer, want een dag ervoor was de tocht afgelast vanwege de grote hoeveelheid regen.

image

Vervolgens gingen we door naar El Nido: een paradijs op aarde! Stel je even voor: palmbomen op prachtige witte stranden met een azuur blauwe zee – en dan ook nog een bizar mooie zonsondergang op de achtergrond. Het had zo een schilderij kunnen zijn, maar het was gewoon écht! Hier hebben we een eiland-tour gedaan waarbij we gesnorkeld hadden in de small, secret en big lagoon en op shimizu eiland een heerlijke lunch hadden. Aan het eind van de middag konden we op 7th commando beach nog even relaxen. Het was echt onbeschrijvelijk mooi!

image

Ook ons verblijf in El Nido: Cadlao Resort was perfect. Elke ochtend wakker worden met het geluid van de golven, een lekker ontbijtje met uitzicht op de zee en af en toe een Filipijnse massage deden ons goed!

Helaas was dit onze laatste bestemming op de Filipijnen en vliegen wij over een paar uur richting Amsterdam. We hebben drie weken volop genoten van alle prachtige natuur, de lieve mensen en het heerlijke eten. Wellicht dat we in de toekomst teruggaan om andere eilanden op de Filipijnen te ontdekken!

 

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. HenHopreis schreef:

    Mooi mooi! En alweer bijna voorbij… wat gaat dat toch snel altijd. Mooi voornemen om nog eens terug te gaan. Goede terugreis!

    1. susannelooij schreef:

      Dank je wel! Het is inderdaad veel te snel gegaan helaas. Maar de Filipijnen is echt een aanrader!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s