Siquijor: the mystic island

Wauw Siquijor wat ben je mooi. De sfeer op dit kleine eiland is zo bijzonder, het is bijna niet te beschrijven. Ik weet niet of het door de witte stranden, het bergachtige binnenland, het lekkere weer of door ons resort aan het strand komt, maar echt alles is hier werkelijk prachtig!

image

Ons resort Coco Grove is zo mooi en we konden hier lekker tot rust komen. Bbq en ontbijt aan het strand, vuurshow op het strand, cocktails bij het zwembad en een prachtige zonsondergang; het resort had werkelijk alles!

Via het resort huurden we een scooter waarmee we het eiland gingen verkennen. Het rijden op een scooter kan hier heel gemakkelijk, omdat er bijna geen verkeer is en de wegen breed zijn. We gingen naar de Cambugahay Waterfall waar we in het azuur blauwe water hadden gezwommen. Verder een rondje om het eiland gemaakt langs de prachtige zee, vissersdorpjes, rijstvelden en de haven.

We waren drie dagen op Siquijor, maar ik had er graag nog een paar aan vastgeplakt!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s