Taal Volcano

Vanuit Manila waren we afgelopen woensdag met de bus naar Tagaytay gegaan. Deze reis duurde 2,5 uur en kostte slechts 2 euro per persoon. Vanaf onze mooie kamer in het ‘Eco Hotel’ konden we al een beetje genieten van het prachtige uitzicht over Lake Taal, waar de Taal Volcano in ligt.

image

De Taal Volcano is 76 meter diep en in de vulkaan bevindt zich een meer. De Taal Volcano is de gevaarlijkste vulkaan van de Filipijnen en is nog steeds actief. Met een bootje vanuit het vissersdorpje Talisay zijn we naar de vulkaan gegaan.

Vanaf de voet van de vulkaan zijn we te paard naar de top van de vulkaan gegaan. Je kon deze tocht ook wandelen, maar door de vele regen van afgelopen dagen lag er te veel modder. De route was op sommige plekken te stijl, waardoor het een lastige wandelroute werd. Bovenaan had je een prachtig uitzicht over de vulkaan en het meer. We konden zelfs nog een paar golfballetjes in de vulkaan slaan. Gelukkig hadden wij al vroeg in de ochtend de boot gepakt, want toen we in de middag terugkwamen vertelden ze dat er geen tripjes meer mogelijk waren vanwege het weer.

image

Tagaytay is echt een heel fijne en rustgevende omgeving. De mensen zijn lief en het eten is heerlijk. Ondanks het wisselvallige weer hebben we ons hier goed vermaakt!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. HenHopreis schreef:

    Eco golfballetjes, hoop ik 🙂

    1. susannelooij schreef:

      Nee, geen eco balletjes helaas. De vulkaan ligt er vol mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s