Pitstop Shanghai

image

Hello Shanghai! Onze eerste vlucht vanaf Amsterdam naar Shanghai zit erop. We hebben een lekker dagje in Shanghai aan onze overstap vastgeplakt. Weer een plek om af te vinken van m’n – bijna oneindige – places to visit list.

Vanaf het vliegveld zijn we met de supersnelle trein De Maglev, die snelheden van 300 kilometer per uur haalt, naar het centrum van de stad gegaan waar we bij de Oriental Pearl Tower uitstapten. We zijn deze 468 meter hoge toren niet in geweest, omdat de wachtrij om naar boven te mogen meer dan twee uur was. Vervolgens vanuit deze plek van de stad naar het uitkijkpunt The Bund geweest. Zoals te zien is op de foto heb je vanaf deze plek een prachtig uitzicht op de skyline van Shanghai.

Aan het eind van de middag hebben we door old-town gewandeld. Hier hebben we in mooie parkjes gezeten en in een lekker Chinees restaurantje gegeten. Als laatst liepen we in de avond weer via The Bund terug naar de metro, om terug naar het vliegveld te gaan. Wat ziet de skyline er in het donker nog mooier uit met alle lichtjes!

image

Onze vlucht naar Manila had vier uur vertraging, dus helaas de nacht op het vliegveld moeten doorbrengen. We zijn nu in ons prachtige hotel aangekomen in Manila en gaan bij het zwembad uitrusten en bijkomen van het reizen.

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. HenHopreis schreef:

    Wat mooi, die skyline by night!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s