Next trip: Filipijnen

Over precies 1 maand ga ik backpacken op de Filipijnen. Mijn backpack-reis vorig jaar in Thailand beviel zeer goed, waardoor ik dacht: waarom dit jaar niet gewoon nog een keer?! Dit wordt mijn tweede reis die ik met mijn backpack ga maken en daarnaast de tweede reis die ik in Azië ga maken.

Filipijnen, het land van de 7107 (!) eilanden. Het ene eiland schijnt nog mooier te zijn dan het andere. Een klein deel van de reis staat al vast.

We beginnen in Manila, waar we een dag verblijven om bij te komen van de vlucht. Daarna willen we naar de Taal Vulkaan, de rijstvelden in Banaue en Batad. Ook gaan we zeker naar de eilanden Cebu, Bohol, Siquijor, Palawan en El Nido, maar verder weten we niet echt wat we op de Filipijnen kunnen verwachten. Wat ik bij de laatste eilanden voor me zie zijn: bounty eilanden, witte stranden, turquoise zeewater en prachtige resorts aan het strand. Het echte vakantiegevoel dus! Bereid je alvast voor op alle foto’s die ik op mijn blog ga plaatsen.

Heb je zelf nog tips over backpacken op de Filipijnen of welke plekken en eilanden we écht moeten zien, laat het me weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s