3rd anniversary

Mijn blog bestaat vandaag precies drie jaar. Drie jaar geleden hakte ik de knoop door om dan ein-de-lijk met mijn persoonlijke blog te beginnen. Iets wat begon als een persoonlijk reisblog om mijn familie en vrienden op de hoogte te houden wanneer ik op vakantie was, is uitgegroeid als een persoonlijk, online cv.

Tegenwoordig is eigenlijk het hoofddoel van dit blog: mijzelf onderscheiden van andere communicatiestudenten en online laten zien wie ik precies ben. Dit doe ik door doelgericht te kiezen over welke onderwerpen ik schrijf. Zo kies is vaak voor onderwerpen waar ik tijdens mijn huidige studie mee te maken heb. Natuurlijk blijft een deel van dit blog bestemd voor mijn persoonlijke vakantieverhalen voor familie en vrienden, maar probeer ik deze verhalen steeds algemener te schrijven zodat iedereen iets aan mijn reistips en reisverhalen kan hebben!

Iets waar ik af en toe eens mee struggle, en waarschijnlijk vele bloggers met mij, is tijdgebrek. Tijd inplannen om blogposts te schrijven is vaak lastig naast werken en studeren, zeker omdat ik nogal een perfectionist ben. Maar, ik blijf doorschrijven en tijd vrijmaken om ook aankomend jaar weer leuke, interessante berichten te publiceren.

Wat ik afgelopen drie jaar zeker heb geleerd is, dat een blog beginnen lastig is, maar dat een blog bijhouden nog vele malen lastiger is!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s