Vooruitblik 2016

Gelukkig nieuwjaar! Dit nieuwe jaar luiden we natuurlijk weer in met goede voornemens. Voornemens die we dit jaar wel écht gaan waarmaken. We kunnen voornemens waar we ons dit jaar aan willen houden gemakkelijk verzinnen, maar vandaag worden er waarschijnlijk al veel verbroken. Mijn goede voornemens voor 2016 zijn:

– Al mijn studiepunten van mijn opleiding Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam halen. Het liefst hoop ik alles in een keer te halen, zodat ik geen herkansingen heb. Dus dat wordt aankomend half jaar veel tijd besteden aan mijn studie. Goede planningen maken, mij houden aan planningen, hard werken en ook nog een beetje plezier erin blijven houden.
– Weer een mooie backpack-reis maken naar Azië. Ik ben vorig jaar echt verliefd geworden op Azië! De mensen, het eten, de natuur: het was allemaal prachtig. Daarom is mijn voornemen om dit jaar weer te reizen naar dit continent. Indonesië, Vietnam, Filipijnen of Maleisië. Deze landen staan hoog op mijn wishlist en ik hoop dit jaar in één – of meerdere – landen te reizen.
– Mijn laatste goede voornemen is om meer te hardlopen. Op dit moment ren ik een keer per week vijf kilometer, maar ik wil dit het liefst uitbreiden naar twee keer per week. Ook wil ik langere afstanden gaan rennen en wil ik aan een hardloopwedstrijd meedoen in de zomer of het najaar. Op deze manier heb ik nog genoeg tijd om te oefenen en is dit voornemen ook haalbaar.

Wat zijn jouw goede voornemens?

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s