Terugblik 2015

Het jaar 2015 is een jaar waarin veel is gebeurd. De belangrijkste gebeurtenis van dit jaar was dat ik voor het eerst een backpackers bestaan ondergaan heb, alhoewel ik volgens diehard backpackers behoor tot de groep flashpackers. De definitie van een flaspacker is iemand die liever uiteten gaat op vakantie dan zelf het eten gaat koken, ongegeneerd geld uitgeeft aan diverse excursies en daarnaast liever in comfortabele hotelkamers slaapt in plaats van in smerige hostels. Vooral door dit laatste behoorde ik tot de groep flaspackers, omdat ons hotel in Bangkok als redelijk luxe werd gezien.

WordPress heeft een jaarrapport gepubliceerd met alle informatie over de activiteiten van mijn blog in 2015, dat ik graag met jullie deel. Hieronder is een fragment te lezen uit mijn blogoverzicht van 2015:

In 2015 waren er 22 nieuwe berichten, wat het totale archief van deze blog naar 60 berichten vergroot. De dag waarop je de meeste berichten publiceerde was zondag met in totaal 6 berichten. Dit zijn de vijf berichten die in 2015 het meest zijn bekeken:

Valt jouw CV op?
Personal branding
Stage lopen na je studie: ja of nee?
Upgrade je CV 2.0
Weihnachtsmarkt Düsseldorf

Vooral de berichten over het maken van een goed CV waren populair, ondanks dat enkele berichten zelfs vóór 2015 geschreven waren. Ook in het nieuwe jaar zal ik op mijn blog een of meerdere berichten met tips publiceren voor een duidelijk, opvallend en modern CV. Zijn er nog andere berichten die jullie in het nieuwe jaar willen terugzien?

Ik wens iedereen alvast een gelukkig en gezond 2016 met nog meer leuke en interessante berichten dan in 2015!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s