Back to School!

Vanaf vandaag is het zover: ik ben weer student! Ditmaal studeer ik niet in Leiden, maar ga ik aan de grachten in hartje Amsterdam studeren. Het aankomende anderhalf jaar zal ik tijdens de opleiding Communicatiewetenschap weer in de boeken moeten duiken en zal mijn uitzicht er elke dag zo uit komen te zien.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

    1. susannelooij schreef:

      Jij ook succes met je premaster aan de UvA!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s