Thailand, ik mis je nu al

Helaas, aan alles komt een eind. Dus ook aan de drie geweldige weken die we in Thailand hebben doorgebracht. Met alle indrukken nog vers in het geheugen, probeer ik in deze post mijn mooiste herinnering neer te zetten. Maar, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want werkelijk álles was prachtig, geweldig en mooi tegelijkertijd!

Na lang wikken en wegen, ben ik eruit dat het hippie-dorpje Pai mijn meest ultieme en geweldige Thailand-ervaring was. Dit kleine dorpje, in het noordwesten van Thailand, ligt op ruim honderd kilometer afstand van Chiang Mai. Door de schitterende natuur en de meest relaxte sfeer die in dit dorpje hangt, kom je volledige tot rust.

Om de omgeving te verkennen, huurden we in Pai een scooter. We reden door de bergen, langs rijstvelden, op zoek naar warmwaterbronnen en watervallen. Het is makkelijk en goedkoop om een scooter te huren en een absolute aanrader, omdat in dit gebied (bijna) geen taxi’s rijden. Ben je in het noorden van Thailand? Breng een bezoek aan Pai, al is het alleen maar omdat hier op elke hoek van de straat een brievenbus te vinden is!

Er is een eind gekomen aan mijn eerste backpack-reis naar Azië, maar dit was zeker niet de laatste reis die ik in dit continent ga maken!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s