Life’s a beach

Oh Koh Tao, wat genieten we van je! Het is hier in een woord: fan-tas-tisch!! Ik begrijp nu best waarom dit eiland een van de meest geliefde bestemmingen van Thailand is als je wil relaxen, snorkelen of duiken. Dit eiland heeft prachtige baaien, kristalhelder water en witte stranden met palmbomen. Moet ik nog even doorgaan? Want echt, ik raak niet uitgepraat over dit heerlijke eiland waar we nog tot maandag verblijven.

image

Na een korte boottocht van vijftien minuten vanaf Koh Tao, kwamen we vandaag op het mooie eiland Koh Nangyuan aan. Dit eiland bestaat uit drie kleine eilandjes, die met elkaar verbonden zijn door een strook van zand. Al snorkelend hebben we de onderwaterwereld van dit eiland ontdekt. We zwommen boven de meest tropische vissen, zeesterren en het prachtige koraal.

Om alleen al het eiland op te mogen moet je per persoon 100 baht (ongeveer € 2,80) betalen, maar het is het meer dan waard!

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Jes Looij schreef:

    Mooie foto! Liefs mam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s