Bangkok per fiets verkennen

Om 07:00 uur al sportief op de fiets gestapt voor een vijf uur durende fietstocht bij Co van Kessel. Deze fietstocht was echt geweldig, omdat je op plekken komt waar je alleen nooit op zou zijn gekomen. Denk hierbij aan: fietsend langs achtertuinen, door de meest smalle steegjes en zigzaggend tussen marktkraampjes door. De fietstocht was voornamelijk in en rond China Town waar we verschillende tempels, waaronder een Chinese en Buddhistische tempel, en de flowermarket bezochten.

image

Vervolgens een uur lang door de prachtige natuur gefietst met bananen-, cocos- en papayabomen langs de route. In deze omgeving stopten we bij een restaurantje aan de rivier, waar een heerlijke Thaise lunch voor ons klaarstond. Het eten was een beetje pittig, maar het smaakte perfect. En we waren ook zeker toe aan de koude Cola, Fanta en Ice Tea!

Al met al een heerlijke ochtend op de fiets. Als je in Bangkok bent dan is de Co van Kessel Bangkok Tour zeker aan te bevelen!

Advertenties

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Fatma schreef:

  Ik heb ook bij hen geboekt, maar wel voor 3 uur.

  1. susannelooij schreef:

   Leuk! Het is echt een aanrader! Neem je de ochtend tour? Het wordt al heel snel warm en benauwd en in de ochtend is dan het fietsen prettiger.

   1. Fatma schreef:

    Van 14.00 tot 17.00 uur. De ochtendtour is volgens mij om 07.00 uur in de ochtend hè. Is dat niet wat vroeg? En weet je hoe het zit als het regent?gaat het dan gewoon door?

 2. Jes Looij schreef:

  Zo, jullie dames waren al vroeg op. Sportief hoor!
  Groepjes mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s