Let’s bring some sun

Yes, de zomer staat weer voor de deur! Tijd voor picknicks in het park, luchtige zomerjurkjes en   – natuurlijk niet te vergeten – fijne festivals. Elk jaar ben ik wel op minimaal twee of drie festivals te vinden en elk jaar loop ik weer tegen bepaalde dingen aan. Daarom een blogpost over dingen die je definitely niet moet vergeten om deze zomer een heerlijk festivalseizoen te hebben.

Neem je zonnebril en zonnebrand altijd mee. Hoewel op steeds meer festivals kraampjes aanwezig zijn waar je jezelf in kan smeren, is je eigen zonnebrand toch wel het fijnst. Zeker als je een gevoelige huid hebt of snel verbrandt zoals ik.

Neem voldoende zakdoekjes mee naar festivals omdat wc papier bijna nooit aanwezig is, of het raakt snel op. Naast de zakdoekjes is desinfecterende handgel ook niet geheel onbelangrijk. Vaak is de zeep op festivals op, of is er helemaal geen mogelijkheid om je handen te wassen. Desinfecterende handgel is dé oplossing tegen plakkerige en vieze handen.

Ook niet geheel onbelangrijk is de tas. Want welke tas kies je voor een festival? Praktisch en dansbaar is het antwoord. Je tas moet groot genoeg zijn voor alle bovengenoemde spullen, maar licht genoeg om de avond mee door te dansen zónder dat je last krijgt van je schouders of je rug.

Hopelijk brengen deze tips je een beetje op weg. Op naar weer een fantastisch festivalseizoen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s