The Terrible Twos

Precies twee jaar geleden publiceerde ik dit eerste bericht op mijn blog. Ik was erg lang aan het twijfelen of en wanneer ik zou beginnen met een blog. Mijn blog moest er precies zo uit komen te zien hoe ik het voor ogen had en er moest goed nagedacht zijn over alle berichten die ik zou gaan schrijven en publiceren. De twee belangrijkste tips die ik meekreeg, toen ik uiteindelijk de knoop had doorgehakt om een blog te beginnen, waren dat ik moest schrijven over mijn inzichten en ontwikkelingen en over actuele zaken die mij opvallen. Daarnaast kun je je blog afwisselen met berichten over diverse interessante en leuke weetjes en tips & tricks plaatsen. Lijstjes met “de tien beste/slechtste … ” werken meestal goed om je blog op te vullen.

Na twee jaar is het lastig om niet in de herhaling te vallen en om over andere onderwerpen te schrijven. Ook moeten je teksten en onderwerpen vernieuwend zijn en blijven en is het belangrijk dat je blog na al die jaren een geheel is. Want hoe leuk bloggen ook is, soms blijf je urenlang naar je scherm staren en weet je écht niet waar je volgende post over moet gaan. Maar… wees niet bang! Mijn creativiteit en inspiratie zijn niet geheel weg, want ook voor dit jaar staan er weer een paar leuke onderwerpen op mijn lijstje. Zoals onder andere veel berichten over Thailand – en wellicht nog een ander land dat op mijn ‘Must-See List’ staat – dat ik ga zien.

Dus, meer dan genoeg onderwerpen om mijn blog ook dit aankomende jaar mee op te vullen!

Advertenties

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Evelien schreef:

    Happy Birthday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s