Backpacken in ….

De eerste maand van het nieuwe jaar is nog niet eens afgelopen, of ik heb al mijn tweede goede voornemen ‘minimaal één reis maken buiten Europa’ waargemaakt. Over precies een half jaar, op 20 juli, vlieg ik naar Thailand om daar drie weken rond te reizen.

Thailand, het land van de glimlach, de fantastische stranden, tropische regenwouden en het land van de uitgestrekte vlaktes met groene rijstvelden. Het enige dat van deze reis al vaststaat zijn de vliegtickets. Daarnaast staat vast dat de reis begint in de bruisende hoofdstad – die bijna 10 miljoen inwoners telt – Bangkok.

De aankomende maanden zullen voornamelijk in het teken staan van het voorbereiden van deze reis, waar ik natuurlijk alles over zal delen op mijn blog. Welke bezienswaardigheden, activiteiten en steden gaan we bezoeken? Algemene informatie moet opgezocht worden over Thailand, zoals welke inentingen nodig zijn, welke accommodatie we gaan boeken voor de eerste dagen in Bangkok, enzovoort. Heb je zelf nog tips over backpacken in Thailand of welke plekken je écht gezien moet hebben, laat het vooral weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s