Het is weer tijd voor…

De jaarwisseling is nog geen week geleden, of alle lijstjes met goede voornemens komen alweer tevoorschijn. Voor mij dit jaar geen goede voornemens die in het teken staan van vaker naar de sportschool gaan, je houden aan strenge diëten en mega veel kilo’s afvallen. Dit jaar doe ik het anders – en dat is eigenlijk voor meerdere mensen verstandig – omdat goede voornemens waar je plezier in hebt en die je leuk vindt makkelijker waar te maken zijn dan voornemens waar je tegenop ziet.

In de meeste gevallen zijn veel voornemens binnen vier weken alweer verbroken en dat is precies wat ik dit jaar niét wil. Daarom staan dit jaar mijn goede voornemens in het teken van: doorstuderen aan een universiteit en minimaal één reis maken buiten Europa.

En, om het jaar meteen goed te beginnen heb ik mij al aan het eerste goede voornemen gehouden. Vanaf september ga ik Communicatiewetenschap studeren aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb een verzoek ingediend voor het verkorte programma binnen de bachelor Communicatiewetenschap. De opleiding duurt dan 1,5 jaar in plaats van 3 jaar, omdat ik al de vierjarige hbo-opleiding Communicatie heb afgerond aan Hogeschool Leiden. De formulieren zijn ingevuld en verstuurd, dus ik krijg binnenkort antwoord of ik word toegelaten voor de verkorte bachelor Communicatiewetenschap… Fingers crossed!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nuria schreef:

    Succes met je nieuwe studie!!

    1. susannelooij schreef:

      Dank je wel! Het duurt nog even voordat het september is, dus ik heb nu nog de tijd om veel te werken en te reizen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s