Weihnachtsmarkt Düsseldorf

Een leuk uitstapje is, om nog even vlak voor de Kerstdagen een kerstmarkt te bezoeken in een stad in Duitsland. Houd hierbij wel in je achterhoofd dat je waarschijnlijk niet de enigste bent die dit in gedachten heeft om te doen.

Als je van een drukke stad houdt waar je schnitzel met patat kunt eten en waar je vooral veel glühwein kunt drinken, dan moet je zeker een dagje naar Düsseldorf gaan! Deze sfeervolle, oude stad wordt elk jaar omgetoverd tot een van de leukste kerstmarkt van Duitsland. Op diverse pleinen in de stad staan allerlei kraampjes met kerstspullen, verschillende hapjes en is er vooral heel veel glühwein te koop.

Conclusie: houd je van winkelen, eten en drank, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de kerstmarkt in Düsseldorf!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s