Walking around London town

Afgelopen weekend was ik te vinden in de bruisende Britse hoofdstad: Londen. Dag en nacht is hier altijd wat te doen. Het feit dat iedereen in de stad links rijdt, zorgt er voor dat Londen je het gevoel geeft dat je totaal ergens anders terechtgekomen bent. Als je zelf deze geweldige stad gaat bezoeken, zijn onderstaande bezienswaardigheden zeker de moeite waard.

Sun is in the sky, oh why, oh why
Would I wanna be anywhere else?
Sun is in the sky, oh why, oh why
Would I wanna be anywhere else?

Lily Allen – LDN

De meeste van de Londense top collecties, waaronder het British Museum, het Natural History Museum, het Victoria and Albert, het Science Museum en het Museum of London zijn allemaal zeker een bezoekje waard, mede omdat bovengenoemde musea gratis toegankelijk zijn.

Ga in de avond naar een van de verschillende toneelstukken en musicals die te zien zijn in het magische West End. Een tip die ik had gekregen – en die ik natuurlijk graag deel – is om kaartjes voor de halve prijs te kopen bij het ‘tkts loket’ op Leicester Square. Hier worden kaarten verkocht voor diverse West End voorstellingen van dezelfde dag met tot wel 50 procent korting.

Er is nog zo veel meer te zien en te doen in Londen zoals: een ritje in Europa’s grootste reuzenrad de London Eye, een van de bekendste bruggen de London Bridge bekijken, een bezoek brengen aan de Big Ben en natuurlijk ook aan het luxe warenhuis Harrods. Kortom: als je Londen bezoekt verveel je je nooit!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nuria schreef:

    De volgende keer neem jij mij mee!

    1. susannelooij schreef:

      Je mocht deze keer ook mee hoor 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s