Mijn scriptie lezen?

Ben je benieuwd naar het onderzoek dat ik gehouden heb voor Ambo|Anthos uitgevers en de daaropvolgende scriptie die ik heb geschreven? Vanaf vandaag is mijn scriptie hier te lezen via de HBO Kennisbank.

Vanaf 1 februari tot en met 25 mei dit jaar heb ik hard aan mijn onderzoek en scriptie gewerkt. Het doel van mijn onderzoek was om inzicht te geven in het besluitvormingsproces van consumenten tussen de 50 en 75 jaar bij hun aankoopproces in boekhandels, om vervolgens een advies te geven aan Ambo|Anthos uitgevers over de optimale communicatiemiddelen.

Tijdens mijn opleiding Communicatie heb ik het altijd interessant gevonden waar consumenten door beïnvloed worden en waarom zij bepaalde aankopen doen. Voornamelijk door alle enthousiaste reacties die ik kreeg van de consumenten die ik interviewde in diverse boekhandels en door de reacties die ik kreeg van de consumenten die de online enquête hadden ingevuld, is mijn enthousiasme voor boeken en voor dit onderwerp alleen maar sterker geworden.

Mijn onderzoek heeft mij veel nieuwe inzichten en kennis gegeven en wellicht dat dit ook voor jullie geldt na het lezen van mijn scriptie!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s