Throwback Thursday‬ #1

Op deze “Throwback Thursday” deel ik mijn meest favoriete bestemmingen waar ik ooit ben geweest. Ik vond het lastig om één plek te bedenken, maar na lang wikken en wegen heb ik gekozen voor: Grand Canyon National Park.

Toen ik in 2011 de Grand Canyon bezocht was ik enorm onder de indruk. De prachtige zonsondergangen zorgden ervoor dat je alles om je heen even vergat. De Grand Canyon is bijna 450 kilometer lang en op bepaalde plekken zelfs 29 kilometer breed. Het park wordt niet voor niets beschouwd als een van de zeven wereldwonderen van de natuur. Breng een bezoek aan het afgelegen gebied Supai, dat ten zuiden van de canyon ligt. In dit gebied zijn geweldige watervallen te zien, die zelfs sprookjesachtig lijken.

De Grand Canyon is een plek die je een keer gezien moet hebben! Als ik ooit terugga naar de Grand Canyon, ga ik zeker een helikoptervlucht maken. Het uitzicht vanuit de helikopter lijkt me fan-tas-tisch.

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Anne schreef:

  Hoe ben je naar de Grand Canyon gegaan?

 2. lisadoolaard schreef:

  Mooie foto! Wil er ook zeker nog een keer heen!

  1. susannelooij schreef:

   Bedankt. Als je de kans hebt om naar de Grand Canyon te gaan, zou ik zeker gaan als ik jou was!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s