Ontspannen in Malta

Ik ben net terug van een heerlijke week ontspannen in St. Julians in Malta. Hieronder een paar tips voor als jij ook overweegt om naar Malta op vakantie te gaan:

Ga een dagje naar Golden Beach dat in het noordwesten van Malta ligt. Het wordt gezien als één van de mooiste stranden van Malta. Het water is helder blauw en je kan, tegen betaling, ligstoelen gebruiken. Langs het water worden watersportspullen verhuurd, zoals jetski’s, waterfietsen en snorkelspullen.

Wij verbleven met vijf personen in een prachtig appartement dat zeker aan te raden is. Vanuit het modern ingerichte appartement had je uitzicht op de zee. Op het dakterras was een grote eettafel met barbecue aanwezig. De keuken was van alle gemakken voorzien, zoals vaatwasser, oven en magnetron. Voor foto’s en meer informatie moet je zeker een kijkje nemen op deze website.

Eigenlijk moet je alleen al voor het eten naar Malta gaan. Elke dag hebben wij heerlijk gegeten in verschillende restaurants in de stad. Dus wil je een ontspannen vakantie boeken, waar je elke dag heerlijk kan eten, dan is Malta daar zeker het geschikte land voor!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nuria schreef:

    Golden beach is echt een heerlijk strand. Hier ben ik dan ook via Susanne achter gekomen!

    1. susannelooij schreef:

      Helaas waren wij niet naar Blue Lagoon gegaan, aan jouw foto’s te zien was dat nóg mooier!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s