Klaar!

Afgelopen maand was ik nogal afwezig op m’n blog. De reden: non-stop bezig zijn met mijn afstudeerscriptie. Maar na weken afgezonderd van de buitenwereld en lichtelijke stress, kan ik nu ein-de-lijk zeggen dat de scriptie ingeleverd is!

Mijn scriptie heb ik geschreven voor Ambo|Anthos uitgevers, waar ik het afgelopen half jaar een onderzoek heb uitgevoerd over het besluitvormingsproces van consumenten bij hun aankoop van boeken. Tijdens mijn studie heb ik het altijd interessant gevonden waar consumenten door beïnvloed worden en waarom zij bepaalde aankopen doen. Mijn enthousiasme voor dit onderwerp en mijn enthousiasme voor boeken zijn door dit onderzoek sterker geworden.

Op 17 juni krijg ik de uitslag van mijn scriptie en hoor ik of ik deze heb gehaald en of ik mijn scriptie mag verdedigen. Fingers crossed dus!

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. HenHopreis schreef:

  En en en… hoe laat kunnen we de vingers weer ontknopen ? Sterkte met de laatste ‘wacht’-loodjes.

  1. susannelooij schreef:

   Jaaa ik heb mijn scriptie gehaald met een 7,4! 😀 Aanstaande dinsdag moet ik hem presenteren, daar krijg ik ook een cijfer voor en dan krijg ik het eindcijfer te horen!

   1. Amy schreef:

    Gefeliciteerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s