Having so much fun

Het leukste onderdeel van mijn scriptie is aangebroken… Ik mag beginnen met het verwerken van mijn resultaten van de online enquête die geplaatst is. De enquête is door 1.600 respondenten volledig ingevuld, dus ik moet flink aan de slag om alle gegevens te verwerken. Op dit moment zijn Google en ik beste vrienden en daarnaast is het boek Basisboek Statistiek met SPSS ook heel duidelijk.

Tot nu toe gaat – voor zover ik dat als “SPSS expert” kan zeggen – het uitwerken goed. De website die mij helpt bij het analyseren van mijn gegevens is www.hulpbijonderzoek.nl. Op deze site staan filmpjes waar alle stappen die je moet nemen helder worden uitgelegd. De basisstappen worden uitgelegd, meer heb je ook niet nodig voor het uitwerken van je scriptie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s