Hoera 1 jaar!

Precies een jaar geleden ben ik met dit blog begonnen en schreef ik mijn eerste bericht. De stap om een blog te beginnen vond ik heel lastig maar, na aandringen van meerdere mensen, ben ik toch blij dat ik dit gedaan heb.

Vorig jaar schreef ik dat ik ervoor zou zorgen dat ik twee keer per maand iets op mijn blog zou plaatsen en dat heb ik, tot nu toe, kunnen waarmaken. Wel vind ik het nog steeds lastig om onderwerpen te verzinnen die voor iedereen interessant zijn om te lezen. Maar ook om de tijd te vinden, als ik een onderwerp heb verzonnen waar de blogpost over gaat, om de tekst te schrijven.

Op mijn lijstje heb ik al een paar leuke onderwerpen staan waar ik de aankomende maanden over ga schrijven. Dus… op naar het tweede jaar van mijn blog!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s