Landen waar ik geweest ben

Afgelopen jaren heb ik veel steden en landen bezocht, die zeker aanraders zijn om heen te gaan. Hieronder een paar tips over steden waar je écht een keer geweest moet zijn. Om lekker weg te dromen en te denken aan vakanties in plaats van studeren…

In 2010 ben ik naar New York geweest. The city that never sleeps en dat klopt ook. De stad is zo groot en indrukwekkend dat je na een weekje nog steeds niet alles gezien hebt. Wat erg leuk is om te doen is – alleen als je van de serie en films houdt – een ‘sex and the city’ tour volgen. Je gaat langs alle bekende plekken uit de serie en komt in wijken waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Nog een aanrader: picknicken/lunchen in, volgens mij de rustigste plek van de stad, Central Park.

Iets dichter bij huis is Barcelona. Ik ben al een paar keer in deze stad geweest en het blijf mooi. In deze stad heb je alles: aardige mensen, lekker weer, heerlijk eten, mooie architectuur en de beste winkels om schoenen en kleding te kopen. Het is alleen geen goedkope stad, maar verder is deze stad een echte aanrader om een paar dagen naartoe te gaan.

Mijn volgende vakantie is al geboekt. Eind mei ga ik naar Malta, weer een land om af te vinken van mijn lijst.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nuria schreef:

    Volgende reis wordt naar Portugal?

    1. susannelooij schreef:

      Ik ben nog nooit in Portugal geweest, dus lijkt me heel leuk om nóg een land aan mijn lijstje toe te voegen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s