Het gaat nu écht beginnen

Vanaf morgen gaat de laatste fase van mijn opleiding beginnen: ik ga afstuderen. Vijf maanden lang een onderzoek uitvoeren en hierover een scriptie schrijven voor Ambo|Anthos uitgevers. Ik heb er erg veel zin in, maar het zal ook zeker spannend worden, dat is één ding dat zeker is.

Want, wat kun je nu allemaal verwachten tijdens het schrijven van een scriptie en tijdens het doen van kwalitatief- en kwantitatief onderzoek? De aankomende maanden zal ik tips geven die je misschien kunnen helpen als je zelf ook gaat afstuderen. Naast het schrijven op mijn blog over het afstuderen en het onderzoek doen, zal ik ook nog schrijven over andere ‘leukere’ onderwerpen.

Als je zelf nog tips hebt die jou hebben geholpen bij het schrijven van een scriptie, het onderzoeken zelf of het uitwerken van het onderzoek met behulp van – mijn favoriete programma – SPSS, laat het dan vooral weten!

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Amy schreef:

  En hoe is het afstuderen afgelopen?

  1. susannelooij schreef:

   Ik ben momenteel nog druk bezig met afstuderen, over ongeveer drie maanden is het resultaat bekend. Als het goed nieuws is, deel ik dat natuurlijk ook op mijn blog 😉

 2. Marijke schreef:

  Succes met afstuderen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s