Houd jij je aan je goede voornemens?

Bij een nieuw jaar horen altijd alle goede voornemens die je dit jaar waar wil waarmaken. Nu, bijna twee weken verder, zijn waarschijnlijk veel goede voornemens verbroken. Het cliché: vaker naar de sportschool gaan. Aangezien ik maar 1 keer per week gebruik maak van mijn onbeperkt sporten abonnement op de sportschool, had ik mijzelf twee weken geleden voorgenomen om minimaal drie keer per week op de sportschool aanwezig te zijn. Maar… dit goede voornemen heb ik nog niet kunnen waarmaken.

Hoe houd je je dan aan al die goede voornemens? Hieronder volgen een aantal tips waar je misschien iets aan hebt:
– Schrijf je motivatie voor je goede voornemen op meerdere papiertjes. Schrijf op wat de voordelen van het goede voornemen zijn als je je hieraan houdt. Verspreid deze papiertjes door het huis, zodat je er vaak aan herinnerd wordt.
– Kijk hoe je in het verleden goede voornemens hebt waargemaakt. Waarom lukte het toen wel, maar lukt het nu niet? Was dat goede voornemen makkelijker om waar te maken? Zorg ervoor dat je net zo gemotiveerd wordt om dit goede voornemen ook waar te maken.
– Beloon jezelf als je je aan het goede voornemen houdt. Gewoon een kleinigheidje mag best, toch?

Misschien dat deze tips ervoor zorgen dat je dit jaar wel je goede voornemens kan waarmaken. Ik ga de tips in ieder geval proberen, zodat ik niet alleen maar een sponsor voor de sportschool ben maar dat ik ook vaak gebruik maak van mijn onbeperkt sporten abonnement.

Advertenties

3 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Amy schreef:

    Dit moet ik onthouden voor de voornemens van 2016 haha!

    1. susannelooij schreef:

      Of nu nog voor 2015? Het jaar is nog láng niet om, dus nog genoeg tijd om goede voornemens te maken 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s