Tips voor het verzinnen van een blog post

Ik ben nu bijna een jaar aan het bloggen en kom er soms achter dat ik niet weet over welk onderwerp ik iets leuks kan schrijven. Ik ben aan het zoeken naar een onderwerp om over te schrijven, maar er schiet niets te binnen. Gelukkig ben ik niet de enige die dit probleem heeft. Op internet zijn verschillende tips te vinden om ervoor te zorgen dat je inspiratie krijgt voor het schrijven van een volgende blogpost.

De volgende tips helpen mij altijd bij het schrijven van een tekst op mijn blog.
– Lees de krant of tijdschriften. Hierin staan vaak onderwerpen of interviews die je aanspreken en waar je iets op je blog over kunt schrijven. Geef bijvoorbeeld je mening over het interview of deel je ervaring over het onderwerp.
– Schrijf over onderwerpen uit de actualiteit. Kies een actuele gebeurtenis uit het nieuws, of wat populair is op internet, en schrijf hierover op je blog. Via Google Trends kun je per land kijken wat op dat moment populair is.
– Wissel je blog af met interviews, meningen, weetjes, filmpjes/foto’s en lijstjes over de 10 beste/slechtste. Zo voorkom je dat je blog eentonig is!

Als je zelf nog tips hebt hoe je op onderwerpen komt voor je blog, laat het me weten!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s