Anti vakantiestress

De vakantietijd is weer aangebroken en veel mensen gaan lekker weg. Wat mij altijd verbaast is, dat sommigen al stress hebben tijdens het inpakken van de koffers. Waarom al die stress, dat is nergens voor nodig! Je moet juist met je gedachten al bij het strand zitten terwijl je de koffer aan het inpakken bent.

Ik maak altijd een lijst op de computer met spullen die nodig zijn voor de vakantie. Er zijn ook standaard lijsten te vinden op internet (www.inpaklijst.nl), zodat je hier zelf niet over na hoeft te denken. Het handige van de lijst op de computer maken is, dat je hem bij een volgende vakantie gemakkelijk kan aanvullen en opnieuw kan gebruiken. Zelf onderverdeel ik de lijst altijd in: toilettas, kleding, elektronica, handtas en overige spullen.  Bij het inpakken van je koffer weet je precies wat er allemaal inzit en hoef je niet te stressen welke spullen er nog missen. Geloof mij, zo begint je vakantie al een stuk ontspannender!

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. lisadoolaard schreef:

    Ik maak ook altijd een lijst, maar had geen idee dat je deze ook kant en klaar van het internet kon halen. Ideaal!

  2. Nuria schreef:

    Erg handige tip!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s