Femme fatale

Eva Jinek: een inspirerende en krachtige vrouw. Door de minor Media en Journalistiek die ik momenteel volg, heb ik veel informatie over haar opgezocht en heb ik veel waardering voor haar gekregen.

Ik vind het zelf bijzonder dat Eva Jinek geen journalistieke opleiding heeft gevolgd en nu toch in dat wereldje werkzaam is. In het programma Eva Jinek op Zondag stelde ze scherpe vragen en ik ben benieuwd hoe ze het gaat doen bij het nieuwe programma van de KRO.

In 2012 won Eva Jinek de Think Smart, Look Amazing-award die het tijdschrift Marie Claire uitreikte. In haar speech benadrukte ze zelf dat intelligentie, zonder twijfel, belangrijker is dan er mooi uitzien. Maar ik denk dat ze haar seksuele kant, al dan niet bewust, gebruikt om zichzelf te verkopen en dat ze door haar uiterlijk veel voor elkaar heeft gekregen.

Eva Jinek vertelde eens aan Libelle: “Alles wat ik heb bereikt, heb ik zelf gedaan.” Ik vind dit zelf een mooie uitspraak en zo denk ik er zelf ook over. Als je iets graag wil bereiken en voor elkaar wil krijgen, moet je er soms hard voor werken. Als je in jezelf gelooft dan krijg je  het ook voor elkaar en kun je uiteindelijk alles bereiken. Alles wat ik tot nu toe heb bereikt in mijn leven, heb ik zelf gedaan en ik heb er ook hard voor gewerkt om dat voor elkaar te krijgen.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Sven schreef:

    Naast een slimme en hard werkende vrouw, ook ontzettend knap 😉

  2. Nuria schreef:

    Wat een inspirerende vrouw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s