Landen die ik nog wil zien

Ik kan alleen maar ontsnappen aan dit koude weer in Nederland door te dagdromen over landen waar ik graag nog eens heen zou willen. En dan natuurlijk warme landen. Waar het nu 30 graden is, je op het strand kan liggen, in de zee kan zwemmen, ontbijten op het balkon van het appartement…

Ik heb veel verschillende landen en steden gezien in mijn leven. Dit komt voor een groot deel door mijn ouders die ons iets van de wereld wilde laten zien. Ik ben geweest in onder andere: Denemarken, Tsjechië, Italië, Barcelona, Londen, Zuid-Afrika, Kenia, Tanzania, New York, Las Vegas, San Diego en Los Angeles. Ik vind het heerlijk om te reizen en ik zou nog zoveel meer willen zien. Dus hierbij mijn top 3:

1. Mexico. Het lijkt me heerlijk om naar Mexico op vakantie te gaan en om daar met dolfijnen te zwemmen. Op het strand met een cocktail genieten van de zon. Ik zie mezelf al helemaal zitten en ik kan niet wachten om naar Mexico te gaan.

2. Rio de Janeiro. En dan natuurlijk wel tijdens Carnaval. Ik merk nu dat in mijn top twee alleen maar Latijns Amerikaanse landen staan. Dat komt waarschijnlijk door de Spaanse cursus die ik heb gevolgd. Deze landen spreken mij erg aan en zou er graag een keer op vakantie naar toe willen gaan.

3. Hawaï. Aloha, wie wil daar nou niet heen? Zon, zee, heerlijk relaxen op het strand, alle eilanden bezoeken. Ik hoef denk ik niet uit te leggen waarom graag naar Hawaï wil. Het is gewoon een land waar je een keer geweest moet zijn!

But keep dreaming, als ik nu naar buiten kijk lijkt de zomer nog héél ver weg.

Advertenties

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Nuria schreef:

    Wanneer je naar één van deze landen gaat wil ik met je mee!!

  2. Pablo T schreef:

    Nummer één heb ik al voor een stuk gezien via een rondreis. Schitterende cultuur, fantastische natuur, heerlijke bevolking. Mijn fototoestel was er ook verliefd op – moet je dus écht eens doen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s