Begin een blog!

Begin een blog. Het klinkt allemaal zo makkelijk, maar hoe begin je? Waar ga ik het over hebben, hoe komt mijn blog eruit te zien… Wat wil ik nu eigenlijk? Ik bedoel, een blog moet interessant genoeg zijn zodat het gelezen wordt. Niet te veel tekst, mooie foto’s. En, hoe vaak plaats je iets? 1 keer per week, 1 keer per maand. Het moet niet zo zijn dat ik hier nu met vol enthousiasme aan begin en over vier weken het niet meer leuk vind.

Het moet voor mij wel perfect zijn en daarom vond ik het altijd lastig om de eerste stap te nemen. Maar hier is mijn blog dan eindelijk, mijn eerste post. Lang is deze post niet, maar ik ga de komende maanden veel inspiratie opdoen en ervoor zorgen dat er twee keer per maand iets op deze blog wordt geplaatst. Waarover weet ik nog niet precies. Mijn passies, dat is een ding wat zeker is, maar die lopen nogal uiteen: reizen, eten, fashion, tijdschriften, strand, dansen, familie en vrienden. Of ga ik adviezen geven? En zo ja, waarover dan… Het klinkt soms zo makkelijk: begin een blog, maar dat valt nog zwaar tegen…

Advertenties

4 reacties Voeg uw reactie toe

  1. Esther schreef:

    Op een gegeven moment is het lastig om over nieuwe en interessante onderwerpen te schrijven. Dit is ook de reden waarom ik zelf (nog) niet ben begonnen. Ik lees nu veel verschillende blogs ter inspiratie. Je schrijft op een leuke manier, hopelijk blijf jij ook je lezers verrassen en inspireren!

  2. Pablo T schreef:

    Zelf ben ik ook aarzelend begonnen begin dit jaar; Vroeger had ik er al ééntje, maar op den duur werd het verslavend, en begon ik te schrijven om te schrijven (vaak zonder veel inhoud, en omdat het ‘moest’). Voor mijn nieuwe blog heb ik mezelf als voorwaarde gesteld 🙂 dat ik enkel weekendbijdragen schrijf, en énkel als ik er zin in heb. Tot vandaag lukt dit…

  3. Michael schreef:

    Beginnen is lastig, doorzetten nog moeilijker! Success met je blog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s